Stay at Home Service

Helaas maar waar moeten onze salon verplicht sluiten tot met 19 januari 2021 (voorlopig, dit kan natuurlijk veranderen). Natuurlijk hadden wij jou graag van dienst willen zijn tijdens de feestdagen, maar we beseffen ook dat jouw en onze gezondheid belangrijker is dan het haar. 

Wij nemen binnenkort contact op met de personen die hun afspraak moeten verzetten omdat de salon dicht is. Let op: Dit geld dus niet voor jou als je een afspraak na de lockdown hebt, deze blijft gewoon ingepland staan. 

Ook kan je als je een nieuwe afspraak wilt maken OF als je jouw afspraak van na de lockdown wilt verplaatsen contact op nemen met ons via ons mail of 0251232386. Als je contact met ons op neemt zetten wij jou op onze lijst. Op volgorde van deze lijst zullen we nieuwe afspraken inplannen zodra wij zeker weten dat we de salon mogen heropenen. Als blijkt om wat voor reden dan ook dat de lockdown wordt verkort of misschien wel verlengt hoeven wij jouw afspraak niet nog een keer te verplaatsen.

WIJ BEZORGEN tijdens de lockdown de volgende producten BIJ JOU THUIS:

  • De Stay at Home Colour Kit (de kleur wordt op maat gemaakt en je krijgt hierbij een toelichting over hoe jij of iemand anders jouw kleur het beste kunt aanbrengen.)                                         
  • Jouw favoriete Haarproducten.                                             
  • Cadeaubonnen                                                                     

Direct bestellen kan via; stay-at-home@zonneveldcoiffures.nl 

Buiten de omstandigheden om willen wij jou toch graag fijne feestdagen wensen en een gezond 2021. Wij hopen jou zo snel mogelijk te ontvangen in onze salon.

Wilfred Maureen en Team