Alle kleuren van de regenboog

In onze nieuwe salon zie je alle kleuren van de regenboog.

Een nieuwsbrief op groeipapier om onze verbouwing aan te kondigen samen met een zakje aarde en een potje. Een hele berg gekleurde potjes stonden in het magazijn op onze klanten te wachten. Met ons team vulde we zakjes met aarde, Goldwell verzorgde de tasjes en onze actie was er klaar voor.

alle kleuren van de regenboog

Wij dachten….. Het is leuk als iedereen thuis een beetjes druk is met het kweken van ons plantje. (misschien dom maar we hebben dit niet eerst zelf getest vanwege tijdgebrek)
Dat dit een hele moeilijke klus zou worden hadden wij niet gedacht en heeft het bedrijf wat ons het groeipapier heeft geleverd ook niet verteld. Nu loopt onze actie 2 weken en komen er veel klanten terug met verassende resultaten. Het is echt super leuk om te horen hoeveel moeite jullie allemaal hebben gedaan om een goed plantje te kweken. Wij zijn dan ook blij met alle resultaten, al gaat het om een paar sprietjes.

De kast (speciaal voor deze actie laten maken) is al lekker gevuld.
Het is een bonte verzameling en ziet er uit als de regenboog.
Wij worden er heel vrolijk van en kijken uit naar alle potjes die hele maand februari nog terug komen.

Dit potje met of zonder resultaat geeft:
5 euro korting op jullie knipbehandeling of 40% korting op een product.
Ook verloten we 3 cadeaubonnen van € 100.00.
Deze actie loopt tot 1 maart 2015.

regenboog

De potjes die wij terug krijgen gaan we weer verkopen en de opbrengst is voor stichting haarwensen. Deze stichting maakt pruiken voor zieken kinderen.

 

Alle kleuren van de regenboog

Speak Your Mind