ALTERNATION

Voor de Dutchhaircutters (DHC) is geen dag hetzelfde en dat laten zij met hun nieuwste collectie ALTERNATION zien. De engelse term ‘alternation’ staat voor afwisseling. Afwisseling in dagelijkse patronen, leefstijl omgeving en natuurlijk ook in looks. Want geen dag is hetzelfde, dus waarom zou jij er wel elke dag hetzelfde willen uitzien?

Met de collectie ALTERNATION omarmt DHC dit statement. Ze hebben coupes gecreëerd die in een handomdraai in een andere look kunnen worden gestyled. Daarbij hebben ze gebruik gemaakt van invloeden uit de Engelse eighties in combinatie met een moderne twist. 

VORM

ALTERNATION kenmerkt zich door het gebruik van zuivere, Engels-geïnspireerde knipvormen zoals interne lagen, gradaties en pointcutting. Dit zorgt voor mooie solide en/of speelse coupes. Er wordt geknipt naar de natuurlijke valling van het haar, zodat een coupe er zelfs zonder styling prachtig uit ziet. 

KLEUR

Bij de haarkleuringen is er vooral gebruik gemaakt van accent technieken d.m.v. folies en painting, om snel en doeltreffend verrassend mooie kleurnuances aan te brengen. Deze kleuraccenten variëren van rood naar iriserend koper, en van bruin naar beige-blonde tonen. 

STYLING

Glans is een must voor deze collectie om de natuurlijke valling en de mooie kleurnuances extra te benadrukken. Hiervoor hebben DHC elke look gefinisht met een dark oil spray.

HAIR: RICHARD HENSEN & WILFRED ZONNEVELD @DHC    

DUTCHHAIRCUTTERS

Speak Your Mind