Goldwell Color Zoom 2016 partner colorist

Goldwell Color Zoom 2016 partner colorist

Wilfred Zonneveld bij de laatste 3 van de Benelux

Zonneveld Coiffures heeft deelgenomen aan de Goldwell Color Zoom Challenge en Wilfred Zonneveld is genomineerd in de Partner Colorist categorie!
Om de competietie zo eerlijk mogelijk te laten verlopen hebben ze 3 categorieen.

New Talent Colorist – Creative colorist – Partner Colorist de categorie waar Wilfred aan deel nam met zijn top model Job uit Beverwijk

Global Partner Colorist:

Deze categorie is voor alle stylisten die nu of in de afgelopen drie jaar werkzaam zijn/waren voor Goldwell als freelancer, trainer of gastacteur aangezien Wilfed al 12 jaar actief is als creatief adviseur bij verschillende haarmode merken nam hij deel aan de zwaarste color Categorie.
Alle genomineerden winnen een door Goldwell georganiseerde reis naar Stockholm. Deze reis staat niet alleen in het teken van de Color Zoom Challenge, want de genomineerden zijn ook getuige van de exclusieve voorpremière van de Color Zoom Collection 2017!

UNIEKE KANS:

Nu de nationale jury de eerste selectie heeft gemaakt, is het de taak van de internationale jury om de uiteindelijke winnaars te kiezen. De vraag blijft dus: Wie mag er in oktober deelnemen aan de internationale live Competietie in Stockholm? Wie mag live een model kleuren en presenteren aan de jury.

Eind juli weten we meer! De internationale winnaars krijgen uiteindelijk de unieke kans om zelf internationale trends neer te zetten: zij mogen samen met het Goldwell Master Creative Team de Color Zoom Collection 2017 creëren.

Naast de winnende foto van Wilfred ziet u de inzending van Inez Vendel zij nam deel category creative colorist.

Goldwell Color Zoom 2016 partner colorist

 

Schermafbeelding 2016-06-20 om 7.17.43 PM

Inzending Inez
ColorZoom 2016
Categorie Creative Colorist

 

 

 

Gol

 

PC_Wilfred Zonneveld KLEIN

Inzending Wilfred
Colorzoom 2016
Categorie Partner Colorist

Goldwell Color Zoom 2016 partner colorist

 

 

 

Speak Your Mind