Haarverzorging tot in de puntjes

Haarverzorging tot in de puntjes
De Essential Haircare lijn van Davines is binnen.
We gaan snel de dozen uitpakken wat zijn we blij.

Haarverzorging tot in de puntjes

De vernieuwde lijn van Essential Haircare.
We hebben al een aantal producten gezien en geroken.

We zijn super enthousiast, en zoals je van Davines kan verwachten is dat niet alleen  een nieuw jasje, de verpakking is met veel zorg tot stand gekomen.
Het is gemaakt met de minimale hoeveelheid plastic die vereist is om het product te verpakken en beschermen. Essential Haircare is geproduceerd uit duurzame bronnen.

Er is veel tijd besteed aan het ontwerp van resultaatgerichte shampoos, conditioners, serums en maskers met ingrediënten van hoge kwaliteit.

Dat voel je, dat ruik je en dat beleef je.

De wetenschappelijke kennis, gecombineerd met het beschermen van het ambachtelijke en culturele erfgoed van het Middellandse Zeegebied heeft gezorgd voor het ontstaan van effectieve Essential Haircare formules; sulfaat- en parabenenvrij.

De producten dragen bij aan de bescherming van de biodiversiteit. Dit betekend dat de ingrediënten worden gewonnen uit plantensoorten die met uitsterven worden bedreigd. Essential Harecare shampoos zijn geformuleerd met mild reinigende bestanddelen die het haar respecteren en tegelijkertijd een rijk, romig en compact schuim creëren dat  snel oplost in water en zodoende milieuvriendelijk.

Haarverzorging  Haarverzorging01

De lijn bestaat uit vertrouwde producten maar ook uit een nieuwe familie. Iedere Essential Haircare familie heeft een specifiek kenmerk en functie: voeding hydratatie, volume, glans, bescherming, veerkracht, gladheid en dagelijkse verzorging. Elke familie komt zijn belofte na en heeft als gezamenlijk doel de bescherming van het haar tegen externe invloeden en het verstrekken van onmiddellijk resultaat.

Elke Essential Haircare familie bevat één specifiek actief ingrediënt en is voorzien van het gezicht, de naam en het verhaal achter de boer die met zorg en passie de plantensoort heeft geteeld. Davines is een samenwerking aangegaan met de non-profit Slow Food Foundation for Biodiversity.

Haarverzorging

Speak Your Mind