Help mijn haar, Skiën met helm!!!!

Help mijn haar, Skiën met helm!!!!

In deze tijd van het jaar gaan er veel mensen skiën, gelukkig dragen steeds meer skiërs voor de veiligheid een helm. Maar wat doe je met je haar als je je helm afzet? Je kan natuurlijk een muts opzetten. Maarrrrr je kan er ook voor zorgen dat je je haar nog een beetje in model brengt voor je aan de warme chocolademelk begint of de aprèsski hut binnenstapt. Wij hebben wij een paar tips voor je.

Tip 1
Gebruik ’s morgens geen producten waar je haar hard van wordt. Dan kan je als je helm afzet niets meer met je haar en blijft het als een pannenkoek op je hoofd liggen.

Tip 2
Gebruik ’s morgens liever een product wat flexibel blijft. Dan geef je textuur en creëer je een flexibele versteviging; je kunt dan altijd met je handen door je haar. De kans is groot dat je dan nog wat volume in je haar kunt brengen als je je helm afzet.

hair_play_messing_creme hair_play_gel_wax_hair_play_messing_cremehair_play_makeover_spray
Tip 3
Neem een make-over spray (droge reiniging en restyling) mee. Met dit product kun je heel snel je haar weer goed krijgen en hoef je het niet zo vaak te wassen. Dit scheelt heeeeel veeeel tijd, je haar zal toch goed zitten!

 

Maureen sneeuw

Tip 4
Voorkom statisch haar. Dit doe je met een goede shampoo en conditioner. Zo wordt je haar niet heel droog of te vet. Alle twee is niet prettig.

Denk je nu…..Hier wil ik meer over weten!!!!!! Kom dan even langs in onze salon. Dan kunnen we samen met jou kijken wat voor jouw haar de oplossing is en ga je echt genieten van je haar tijdens de wintersport.

Help mijn haar, Skiën met helm!!!!

Speak Your Mind