Statisch haar

Statisch haar,  vooral een winters probleem.

Heb je ook wel eens last van statisch haar?

Je kent het vast wel: je kamt of borstelt je jaar en het vliegt alle kanten op of het knettert je om de oren bij aan- en uitkleden… Heel vervelend en vooral tijdens een vorstperiode. De lucht is dan droog en je haar heeft de neiging rechtop te gaan staan en is lastig in model te brengen.

Statisch Haar

De oorzaak van statisch haar.

Statisch haar wordt veroorzaakt door de aantrekkingskracht die ontstaat door wrijving: Zo kan het haar door borstelen en kammen statisch worden. Het is een natuurkundig verschijnsel en is moeilijk te voorkomen.
Maar kan wel!!

Wat kun je er aan doen?

Statisch haar is droog en door het te hydrateren zal het minder statisch zijn. KMS California en Davines bieden een  aantal producten aan die statisch haar op doeltreffende wijze tegengaan dankzij speciale bestanddelen die positief geladen zijn.
De producten van KMS California en Davines zijn in onze Salon verkrijgbaar en gaan specifiek statische geladenheid tegen.

De hoogwaardige bestanddelen in deze producten trekken het haar aan waardoor het rustig blijft. Daarnaast  kunnen speciale kammen een uitkomst zijn, en dan met name  kammen  die gemaakt zijn van hoorn of bot.Door deze natuurlijke materialen, die ook in het haar voorkomen (keratine), zal er nagenoeg geen statische geladenheid optreden.

Wil je af van statisch haar?

Laat statisch haar achter je en kom voor een persoonlijk advies naar onze salon; wij hebben alle kennis en producten in huis!
Wij zouden het leuk vinden als je wilt reageren op onze blog,  je kunt je reactie achterlaten bij het rode “leave comment” blokje rechts bovenin.

 

Statisch haar

Speak Your Mind