Wat doen wij op maandag?

Wat doen wij op maandag 4 april,

Na een heerlijke zonnige zondag, gaat vandaag het leven weer verder. Vanmorgen zijn Maud, Patricia en Sandy al heel vroeg vertrokken naar Davines in Deventer.

Wat doen wij op maandag?

Deze meiden gaan zich na de presentatie van afgelopen woensdag van Harma Stenveld een Dermatologe die ons alles liet zien over hoofd-huid problemen vandaag verdiepen in de oplossing van deze problemen en de juiste producten daarvoor. De Naturaltech producten zijn daar speciaal voor ontwikkeld en onze meiden duiken er vandaag helemaal in.

Heeft u vragen over hoofd-huid problemen bent u altijd welkom bij ons in de Salon.

In Amsterdam bij de Goldwell KMS Academy is Inez vandaag heel druk met de fotoshoot voor de Collorzoom 2016 van Goldwell. Inez gaat meedoen aan deze grote wedstrijd.

Ook Wilfred was actief met de voorbereiding voor een nieuwe cursus voor collega kappers de Essential Shapes. Voor hij die training goed kan over brengen moet hij de technieken goed beheersen en daar heeft hij zelf in februari al 4 dagen training voor gehad.

Zelf ben ik vandaag bezig geweest met het maken van kleine handdoeken voor in onze Salon en omdat ik dit niet zo vaak voorkomt is dit nog best een klusje.

Verder was op deze maandag net als alle andere maandagen onze salon gewoon de hele dag open en waren Thea, Louise en Denise hard aan het werk.

voorkant.jpg

Wat doen wij op maandag?

Speak Your Mind